top of page

POMAGAJTE SVOJEMU OTROKU DO USPEHA V ŠOLI

Nasvete, kako pomagati dijaku pri usklajevanju šole, učenja in ostalih aktivnosti

Odgovore na najpogostejša vprašanja staršev

Voden ogled platforme Razturi na maturi

Brezplačen 24-urni dostop za otroka

Super ugodnosti za skrbne starše

Pridružite se webinarju za starše

Pridružite se webinarju za starše, kjer vam bo profesorica in ustanoviteljica RNM predstavila, kako lahko starši pomagate dijakom skozi naporen urnik in soočanje s stresom, povezanim s šolskimi obveznostmi. Izvedeli boste, kaj sploh je platforma Razturi na maturi in kako izgledajo vsebine na njej.

Zakaj?

Poleg izjemno koristnih nasvetov, se vam bomo za vaš čas zahvalili tudi s super popustom do najboljše platforme za dijake, vašemu dijaku/dijakinji pa omogočili BREZPLAČEN 1-dnevni dostop do vseh vsebin, da si boste lahko skupaj ogledali, kako kvalitetne in koristne so vse vsebine na platformi.

Vsako leto platformo "Razturi na maturi" z navdušenjem uporablja več kot 1500 dijakov. Zakaj?

VSE ZA SLOVENŠČINO,
MATEMATIKO IN
ANGLEŠČINO NA ENEM MESTU

NAJBOLJ NAPREDNO DIGITALNO ORODJE ZA UČENJE DIJAKOV

  • VSE ZA DIJAKE OD 1. DO 4. LETNIKA SLOVENSKIH GIMNAZIJ IN SREDNJIH ŠOL

  • VIDEO RAZLAGE SREDNJEŠOLSKE SNOVI

  • INTERAKTIVNE VAJE Z RAZLAGAMI

  • ZAPISKI IN NASVETI ZA UČENJE

  • MATURITETNE NALOGE Z RAZLAGAMI

  • PRAKTIČNI WEBINARJI

  • CRASH COURSES ZA MATURANTE

PREDSTAVITEV ZA ŠOLE.png

Pri "Razturi na maturi" smo odločeni, da dijakom iz cele Slovenije olajšamo in hkrati približamo učenje, saj se zelo dobro zavedamo težav s katerimi se soočajo v šoli.

Bodisi profesorji ne razložijo snovi dovolj podrobno, ali pa je dolgočasno - naši profesorji to spreminjajo. Če vaš dijak zamudi veliko vsebin v šoli, ali pa ima preprosto preveč vsega in bi potreboval/a strukturiran pregled in pristop nad srednješolskimi/gimnazijskimi vsebinami, potem je "Razturi na maturi" pravi odgovor.

Poleg vsebin, ki jih profesorji pripravljajo v skladu z učnimi načrti in maturitetnimi katalogi, želimo skrbeti tudi za dobro počutje dijakov. Na družbenih omrežjih in zaprtih skupinah za uporabnike so profesorji vedno na voljo, da pomagajo dijakom s praktičnimi nasveti in webinarji.

Redno organiziramo webinarje kot so npr. tehnike učenja, samozavestno učenje, organiziranje časa, motiviranost pri učenju in vse ostalo, ki bo dijakom pomagalo do boljših ocen, boljšega počutja in da, konec koncev, razturijo na maturi.

bottom of page